Startweekend 2017

Beste leden, ouders en sympathisanten,

Na een mooi kamp en een deugddoende zomervakantie is het weer tijd om het scoutsjaar goed in te zetten. Naar goede gewoonte halen de leiding, het oudercomité en de stam (oud-leiding) weer alles uit de kast om er een feestelijke editie van te maken.

Zaterdag 9 september is iedereen welkom vanaf 17u. We gaan opnieuw onze sjorkunsten samenbundelen om de spectaculaire waterglijbaan op te bouwen. Voor de dorstigen wordt er een feestelijk aperitief voorzien, inbegrepen in de prijs van de maaltijd. Vanaf 18u kan aangeschoven worden voor een halve kip met doorlopend buffet. Er is ook aan de vegetariërs gedacht met een vegetarisch alternatief! We voorzien de zaterdag ook randanimatie voor kinderen.

Na de lekkere maaltijd kan nog wat bijgepraat en gezongen worden rond een gezellig kampvuur.

Op zondag 10 september kan iedereen vanaf 13u aanschuiven aan Gisco’s tearoom voor een kopje koffie, andere dorstlessende dranken en/of een lekker taartje of een zelfgemaakte pannenkoek. Van 14u tot 16u30 gaat de eerste activiteit door. Een ideaal moment voor nieuwe leden om eens van scouting te komen proeven, maar ook voor bekende gezichten om het jaar opnieuw goed in te zetten. Als je mensen kent die twijfelen om eens te komen, overhaal ze dan zeker om eens te proberen! Reeds enkele jaren wordt er tijdens de eerste activiteit ook een wandeltocht voorzien langs de plaatsen waar de jongste takken aan het spelen zijn voor ouders en sympathisanten.

Gisco’s tea-room en de  startactiviteit op zondag zijn gratis en vrij te bezoeken. Voor het kipfestijn vragen we om op voorhand in te schrijven:

·         Kostprijs

o    Kind (-3j): gratis

o    Kind (-12j, 1/4 kip): €6

o    Volwassene (1/2 kip): €10

·         Inschrijven

o    Inschrijven kan via mail naar startweekend@gisco.be of bellen/sms’en naar 0497/63 43 91 voor vrijdag 4 september met vermelding van de naam en het aantal volwassenen en kinderen

o    Ook graag voor 4 september het juiste bedrag overschrijven op BE72 7380 1785 7116 met vermelding;                 “naam + startweekend”

We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen om samen met ons het scoutsjaar weer goed in te zetten.

Tot dan!

De leiding, oudercomité en stam.