Evenementen

Om in te vullen in je agenda …

Evenement details:

 • za
  10
  nov
  2018

  Dia-avond

  Zaal Zomerloos

  Op 10 november organiseren we naar jaarlijkse gewoonte onze bekende spaghettiavond. Net als de vorige jaren kruipen we samen met het oudercomité zelf achter het fornuis om jullie culinair te verwennen.  Er zal keuze zijn tussen spaghetti bolognaise en vegetarische pestosaus, deze allebei à volonté! We bieden ook een klein dessertje aan na de spaghetti.

  Na het eten worden de mooiste kampherinneringen over het groepskamp van juli 2018 nog eens bovengehaald in een sfeervolle diavoorstelling of een leuk filmpje per tak. Ook voor “nieuwe” leden en hun ouders is deze avond een aanrader, het is een uitgelezen kans om te zien wat een scout of gids op kamp te wachten staat.

  1. Wanneer: zaterdag 10 november vanaf 18u30
  1. Waar: Evenementenhal Zomerloos – Gistel
  1. Kostprijs:
   • Volwassenen: €10 (pasta à volonté, pesto of Bolognaise)
   • Kinderportie (-12j): €7 (1 portie pesto of Bolognaise)

  q  Inschrijven kan vanaf 1/10 en gebeurt in de twee onderstaande stappen:

   

  1. Zend een mailtje naar pasta@gisco.be of een berichtje naar

  0472/89 61 81 met de vermelding hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen en welke saus. Gelieve deze altijd te ondertekenen met naam.

   

  1. Gelieve daarna ook het verschuldigde bedrag te storten op  BE72 7380 1785 7116 met als vermelding:

  “pasta + volledige naam”.

   

  Na voorbije jaren merken we dat er te veel spaghettisaus over is. Om voedselverspilling te vermijden bieden we deze graag aan bij jullie voor een democratische prijs van 2 €/kg. Wie interesse heeft in dit geweldig aanbod, graag een potje mee doen zodat we het kunnen vullen. (Zolang het aanbod strekt.)

   

  Net als vorig jaar schenken we aan ieder gezin na de fotovoorstelling een CD met daarop alle kampfoto’s (meer dan dat u tijdens de voorstelling zal te zien krijgen). Dit als herinnering aan het kamp.

  Hopelijk tot dan...

  De leiding, oudercomité en stam.